Home Wie ben ik Locatie Tarieven Reserveringen Voorwaarden Contact Foto's Gasten
Back Next   Home Privious

Voorwaarden

Belangrijk! Voor een pensionverblijf is een inenting tegen kattenziekte en niesziekte verplicht.

De inentingen mogen niet verlopen zijn tijdens het verblijf van uw kat. De kat moet minimaal 3 weken voor het verblijf in het pension ingeënt zijn.

Zonder geldig vaccinatieboekje of kattenpaspoort kan uw kat niet in het pension worden opgenomen!

In een pension (en ook in asiel's of bij fokkers) is het risico op het overdragen van ziektes hoger. De katten verblijven in één ruimte en

komen met grotere regelmaat met elkaar in contact dan in hun huiselijke omgeving. Vertel uw dierenarts dat uw kat naar een pension gaat en wat onze inenting's voorwaarden zijn. Zonder de verplichte inentingen zoals in onze voorwaarden opgenomen kan uw kat niet bij ons logeren.

De Kattenziekte-, niesziekte, kunnen tot uiterlijk  3 weken voordat een kat komt te logeren gegeven worden.

Check tijdig de entingen in het vaccinatie boekje van uw kat met de vaccinatie informatie hieronder. Als u twijfelt, kunt u mij bellen of mailen, dan kijken we even mee.

Kattenziekte (niet ouder dan 3 jaar)- en Niesziekte (niet ouder dan 1 jaar) enting is verplicht! Neusdruppels / enting  Bordetalla is niet nodig.

Is de kat wel tegen Bordetalla ingeënt, dient de enting minimaal  6 weken voordat een kat komt logeren toegediend te zijn.


Wij gaan ervan uit dat uw kat geen vlooien heeft en tijdig ontwormd is.

Uiteraard dient u het kattenpaspoort (entingsboekje) mee te nemen. Tijdens het verblijf van uw kat blijft het kattenpaspoort in het pension, dat i.v.m. eventuele controle.


Simpele medicijnen mogen worden meegebracht en worden netjes toegediend.

De katten worden gebracht en gehaald tijdens openingstijden , de mandje mogen hier blijven. Heeft de kat dieet voer dient dat meegebracht te worden. Helaas nemen wij geen katten aan met suikerziekte.


Een kater ouder dan 7 maanden dient gecastreerd te zijn. Mocht het onverhoopt gebeurden dat de kat ziek wordt tijdens het verblijf neem ik uiteraard eerst contact op met de eigenaar, er zal indien nodig een bezoek worden gebracht aan de dierenarts of  de dierenarts komt in het pension. Uiteraard met toestemming, de hieruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de eigenaar.

Openingstijden:  Van maandag tot zaterdag van 10.00 u tot 12.00 u kunt u uw kat halen en brengen, in die tijd kan u ook gewoon even binnenlopen.

Buiten deze tijden alleen op afspraak.