Beste Klanten van A Cat's Dream.


Inmiddels voor iedereen bekend het corona virus heeft keihard toegeslagen en hier dus ook ,dit betekend dat het pension dan ook gesloten is tot zeker 19 April en vanuit daar kijk ik verder .


Iedereen weet dat ik pas net ben gestart en dat we met heel veel passie , inzet en plezier dit pension gestart zijn en ik vind dit dan ook enorm verdrietig en hoop echt dat het snel over is en mensen weer een verblijf voor hun kat /poes nodig hebben .


Daarnaast moet ik om mezelf toch iets te beschermen ( iedereen heeft tot nu toe kosteloos kunnen annuleren ) annuleringsvoorwaarden gaan instellen voor vooral de zomervakantie .

Op dit moment is de maand Juli volgeboekt en heb ik al nee moeten verkopen , dus het volgende is gericht aan degene die geboekt hebben voor de zomer :


Voor 15 Mei gaarne een bevestiging van de gedane boeking daarna gaan de volgende annuleringsvoorwaarden in werking waarmee dan ook akkoord wordt gegaan bij bevestiging :


Bij annulering tot 4 weken voor de datum is een som van 10% verschuldigd .

Bij Annulering tot 2 weken voor de datum is een som van 40% verschuldigd.

Bij annulering 2 weken voor de breng datum tot aan de dag van het brengen is een som van 75% verschuldigd .


Ik vind dit echt heel naar om te doen ,maar ik wil dolgraag dat het pension na het corona virus nog kan bestaan en dit is dan echt noodzakelijk . Kijk dan ook naar u annuleringsverzekering of deze kosten verhaald kunnen worden.


Met betrekking op de Mei vakantie wil ik u ook verzoeken om zo snel mogelijk door te geven of deze doorgaat ja of nee en niet op het laatste moment zodat ik weet of ik wel of niet open kan . De annuleringsvoorwaarden tellen dan nog niet .


Ik hoop dat niemand me dit kwalijk neemt en dat iedereen zijn katten snel weer komt brengen .


Ik zal dit bericht ook sturen naar de mensen die voor de zomer gereserveerd hebben .


Groetjes AnjaHome

Tijdelijke extra voorwaarden